Advocaat Uden

Voor een kwalitatieve en betaalbare advocaat uit Uden bent u aan het juiste adres. Houth Advocaat verstrekt heldere en praktische adviezen, waarmee u verder kunt. Bij problemen, geschillen, onderhandelingen en rechtszaken staat Houth Advocaat u bij met raad en daad. U heeft altijd rechtstreeks en persoonlijk contact met Houth Advocaat.

Het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend.

Houth Advocaat Uden

Houth Advocaat is het advocatenkantoor uit Uden. De cliënten van Houth Advocaat bestaan voornamelijk uit ondernemers, met name het midden- en kleinbedrijf (mkb). Ook de zzp’er of eenmanszaak vallen daaronder. Particulieren zijn bij Houth Advocaat ook aan het juiste adres. De meeste cliënten komen uit Uden en het gebied tussen Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Indien u in Uden en omstreken gevestigd of woonachtig bent, komt Houth Advocaat graag naar u toe. Daarnaast kan Houth Advocaat gebruik maken van flexwerkplekken. Er is geen statig kantoorpand en er zijn geen vage kantoorkosten. Zo blijft Houth Advocaat voor u betaalbaar.

Advocaat Uden

Kernwaarden

 • Persoonlijk
 • Gedreven
 • Topkwaliteit
 • Betaalbaar
 • Slagvaardig

De drijvende kracht achter Houth Advocaat is mr. Colin Houth. Een jonge en gedreven advocaat met een topsportmentaliteit die kwaliteit levert tegen een betaalbare prijs. Houth Advocaat onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak. Het doel is het behalen van een optimaal resultaat, waarbij wordt geadviseerd en indien nodig geprocedeerd over incasso, contractenrecht en/of huurrecht. Houth Advocaat heeft met succes namens veel cliënten procedures bij zowel verschillende rechtbanken als gerechtshoven gevoerd.

Op zoek naar een advocaat Uden? Houth Advocaat helpt u graag verder! Neem vrijblijvend contact op. 

Rechtsgebieden

Houth Advocaat uit Uden focust zich op de volgende drie rechtsgebieden:

Op de desbetreffende pagina’s leest u meer over de rechtsgebieden en waar Houth Advocaat u mee kan helpen.

Aanbod Houth Advocaat Uden

Houth Advocaat biedt binnen de drie rechtsgebieden onder meer de volgende diensten aan:

 • De incasso van onbetaalde facturen, huurpenningen en aflossingen
 • Het beoordelen en opstellen van uw algemene voorwaarden en/of contracten
 • In gebreke en aansprakelijk stellen, indien de gemaakte afspraken niet worden nagekomen
 • Onderhandelingen
 • Beëindiging van uw overeenkomsten
 • (Handels)geschillen
 • Rechtszaken

Heeft u vragen over één van bovenstaande diensten of heeft u te maken met een ander civielrechtelijke kwestie? Neem dan vrijblijvend contact op met Houth Advocaat Uden.

Bereikbaarheid

Houth Advocaat is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 9:00 en 18:00 uur. In overleg is het ook mogelijk om buiten kantoortijden een afspraak in te plannen. U kunt Houth Advocaat zowel per mail als per telefoon bereiken.

Hulp nodig of vragen?

Bent u een ondernemer of particulier uit de omgeving Uden en wilt u kennis maken? Neem dan vrijblijvend contact op met Houth Advocaat: uw kwalitatieve en betaalbare advocaat. Houth Advocaat komt ook graag naar u toe, indien u in Uden en omstreken bent gevestigd! U kunt Houth Advocaat telefonisch bereiken op het nummer 06 42 27 52 67 of via colin@houthadvocaat.nl.