Advocatenkantoor Uden

Bent u op zoek naar een advocatenkantoor in Uden? Voor een kwalitatief en betaalbaar advocatenkantoor uit Uden bent u aan het juiste adres. Houth Advocaat verstrekt heldere en praktische adviezen, waarmee u verder kunt. Bij problemen, geschillen, onderhandelingen en rechtszaken staat Houth Advocaat u bij met raad en daad. U heeft altijd rechtstreeks en persoonlijk contact met Houth Advocaat.

Het eerste kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Neem vandaag nog contact op!

Houth Advocaat is het advocatenkantoor uit Uden. De cliënten van Houth Advocaat bestaan voornamelijk uit ondernemers, met name het midden- en kleinbedrijf (mkb). Ook de zzp’er of eenmanszaak vallen daaronder. Particulieren zijn bij Houth Advocaat ook aan het juiste adres. De meeste cliënten komen uit Uden en het gebied tussen Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Indien u in Uden en omstreken gevestigd of woonachtig bent, komt Houth Advocaat graag naar u toe. Daarnaast kan Houth Advocaat gebruik maken van flexwerkplekken. Er is geen statig kantoorpand en er zijn geen vage kantoorkosten. Zo blijft Houth Advocaat voor u betaalbaar.

Hét advocatenkantoor in Uden

Houth Advocaat, uw advocatenkantoor in Uden, adviseert en begeleidt u onder meer in zaken op de volgende drie rechtsgebieden: