ADVOCAAT HUURRECHT

Bent u op zoek naar een advocaat gespecialiseerd in huurrecht? Wilt u een huurcontract laten opstellen of beoordelen door een advocaat huurrecht? Dan bent u bij Houth Advocaat aan het juiste adres. U kunt zowel voor vragen over woonruimte als bedrijfsruimte (zoals een winkel of kantoor) bij Houth Advocaat terecht. Houth advocaat heeft een landelijke dekking. Met name (ver)huurders uit Uden en het gebied tussen Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen zijn hier aan het juiste adres.

Het huurrecht is volop in beweging. De afgelopen jaren zijn er bijvoorbeeld verschillende wetswijzigingen doorgevoerd. Een groot aantal regels in het huurrecht zijn van dwingend recht, met name voor huurders van woonruimte en winkelruimte, waardoor u daarvan in uw huurcontract niet kunt afwijken. Deze regels gelden namelijk ook, indien u in de huurovereenkomst iets anders opneemt. Een huurcontract opstellen is dan ook maatwerk. Om achteraf verrassingen te voorkomen, is het verstandig om Houth Advocaat als uw huurrecht advocaat in te schakelen.

Neem vrijblijvend contact op

Houth Advocaat kan ook naar u toekomen, indien u in Uden en omstreken bent gevestigd. Heeft u vragen over uw huurovereenkomst? Wilt u uw woonruimte bijvoorbeeld via Airbnb of Booking.com onderverhuren? Neem dan vrijblijvend contact op met Houth Advocaat.