Incassobureau Den Bosch

Bent u een ondernemer uit de regio Den Bosch en wilt u een incassobureau inschakelen? Dan bent u bij Houth Advocaat aan het juiste adres. Uw slagvaardige en betrouwbare incasso advocaat. U wilt graag zo snel mogelijk hetgeen waar u recht op heeft: uw geld. Daarom wordt in de meeste gevallen nog dezelfde dag actie ondernomen. Er is altijd rechtstreeks en persoonlijk contact met Houth Advocaat. Houth Advocaat is hierdoor laagdrempelig en toegankelijk. Houth Advocaat kan in tegenstelling tot een regulier incassobureau maximale druk uitoefenen op uw debiteur zonder daarbij uw klantrelatie uit het oog te verliezen. In de meeste gevallen worden uw onbetaalde facturen,  huurpenningen en aflossingen door Houth Advocaat snel en kosteloos geïncasseerd bij uw debiteur. Houth Advocaat incasseert uw zakelijke vorderingen buitengerechtelijk op basis van een goedkope variant op de no cure no pay afspraak.

Bent u als ondernemer in Den Bosch of omstreken gevestigd en bent u op zoek naar de kwaliteit van een incasso advocaat voor de prijs van een regulier incassobureau? Neem dan vrijblijvend contact op met Houth Advocaat: uw kwalitatieve en betaalbare incasso advocaat voor de incasso van al uw onbetaalde facturen.

Op zoek naar een incassobureau met dekking in Den Bosch?

Het is goed mogelijk dat u als ondernemer in Den Bosch onverhoopt te maken krijgt met een wanbetaler. Dit komt ook voor bij particulieren. U doet er verstandig aan om tijdig Houth Advocaat in te schakelen in plaats van een regulier incassobureau uit Den Bosch. Daarmee vergroot u de kans dat uw onbetaalde facturen op korte termijn alsnog worden geïncasseerd én tevens uw klantrelatie wordt gekoesterd. Houth Advocaat heeft een landelijke dekking en staat onder meer verschillende ondernemers bij uit Den Bosch en omstreken.

De voordelen van Houth Advocaat als incassobureau met dekking in Den Bosch

In tegenstelling tot een regulier incassobureau betreft iedere zaak maatwerk bij Houth Advocaat. U bepaalt dan ook of er een harde of zachte aanpak wordt gehanteerd. U heeft in iedere zaak rechtstreeks en persoonlijk contact met uw incasso advocaat. De belangrijkste voordelen van Houth Advocaat als uw incassobureau met dekking in Den Bosch zijn:

  • Behandeling door een echte specialist: een incasso advocaat.
  • Snel actie: in de meeste gevallen zelfs dezelfde dag nog.
  • Hogere slagingskans.
  • Er wordt maximale druk uitgeoefend mét oog voor uw klantrelatie.
  • Betaalbaar: u loopt slechts een gering financieel risico.

Houth Advocaat kan in tegenstelling tot een regulier incassobureau uit Den Bosch bijvoorbeeld conservatoir beslag leggen op het vermogen van uw debiteur, uw debiteur (in kort geding) dagvaarden en zelfs het faillissement aanvragen van uw debiteur. Een regulier incassobureau uit Den Bosch kan dit niet, doordat voor deze gerechtelijke procedures meestal een advocaat verplicht is. Er geldt een verplichte procesvertegenwoordiging. Alle gerechtelijke procedures worden pas gestart na voorafgaand overleg met u en nadat wij overeenstemming hebben bereikt over de kosten.

Wilt u uw onbetaalde factuur aan Houth Advocaat ter incasso overdragen? Of heeft u vragen over de incasso van uw factuur? Neem dan vrijblijvend contact op met Houth Advocaat.

Kosten incassobureau Den Bosch

Houth Advocaat incasseert uw openstaande facturen onder meer in de regio Den Bosch. Er wordt gewerkt op basis van een goedkope variant op de “no cure no pay” incasso, genaamd de “no win, no fee” afspraak. Houth Advocaat incasseert niet enkel het openstaande factuurbedrag, maar ook alle rente en kosten worden verhaald op uw debiteur. Uw debiteur betaalt op deze manier voor de verrichte werkzaamheden. Er worden geen verborgen (abonnements)kosten gehanteerd. Houth Advocaat is open en transparant over de financiële afspraken. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Indien uw debiteur ondanks alle inspanningen van Houth Advocaat niets betaalt, dan bent u slechts een bedrag ad € 50,- exclusief btw verschuldigd aan Houth Advocaat om de gemaakte kosten te dekken. Er is daardoor sprake van een gering financieel risico, waarbij de slagingskans hoog is als u Houth Advocaat inschakelt als uw incasso advocaat.

Het incassotarief geldt enkel onder bepaalde voorwaarden. Bijvoorbeeld indien er sprake is van een onbetwiste zakelijke vorderingen tijdens de buitengerechtelijke incasso. In de incassovoorwaarden staat opgenomen wanneer de incassovoorwaarden niet gelden. Mocht uw situatie niet onder de incassovoorwaarden vallen, dan kan Houth Advocaat u waarschijnlijk alsnog helpen. U kunt met Houth Advocaat een vaste prijsafspraak maken voor een concrete opdracht. Op die manier weet u vooraf waar u aan toe bent!

No cure no pay afspraak

Professionaliteit en kwaliteit is bij Houth Advocaat vanzelfsprekend. Houth Advocaat is als incasso advocaat namelijk gebonden aan strenge regels en staat onder toezicht van de Nederlandse Orde van Advocaten. Dit is niet het geval bij een regulier incassobureau uit Den Bosch. Het is voor advocaten verboden om op basis van de “no cure no pay” afspraak te werken. Door middel van dit verbod wordt beoogd om de onafhankelijkheid van de incasso advocaat te waarborgen.

Daarnaast heeft Houth Advocaat de beschikking over een derdengeldenrekening. Hierdoor is uw geld altijd veilig, nadat uw geld is geïncasseerd bij uw debiteur.

Incasso overdragen?

Bent u op zoek naar een incassobureau? Is uw onderneming gevestigd in Den Bosch en omstreken of wilt u onbetaalde facturen incasseren in de regio Den Bosch? Neem dan vrijblijvend contact op met Houth Advocaat: uw kwalitatief en betaalbaar advocatenkantoor uit Uden. Ook voor algemene vragen over de incasso van uw vordering kunt u contact opnemen. Houth Advocaat heeft een landelijke dekking en staat met name ondernemers bij. U kunt Houth Advocaat bereiken op het nummer 06 42 27 52 67 of via colin@houthadvocaat.nl.