Incassobureau Tilburg

Bent u als ondernemer uit de regio Tilburg op zoek naar een incassobureau? Houth Advocaat is een slagvaardige en betrouwbare incasso advocaat. Draag uw vordering ter incasso over en in de meeste gevallen wordt er dezelfde dag nog actie ondernomen. Het contact met Houth Advocaat is altijd rechtstreeks en persoonlijk. Dit maakt Houth Advocaat laagdrempelig en toegankelijk. In tegenstelling tot een regulier incassobureau kan Houth Advocaat maximale druk uitoefenen met oog voor uw klantrelatie. In de meeste gevallen worden uw onbetaalde facturen, aflossingen en huurpenningen snel en kosteloos geïncasseerd bij uw debiteur. Houth Advocaat werkt op basis van een goedkope variant op de no cure no pay incasso.

Bent u als ondernemer in Tilburg of omstreken gevestigd en zoekt u een kwalitatieve en betaalbare incasso advocaat? Neem dan vrijblijvend contact op met Houth Advocaat: uw incasso advocaat voor de incasso van uw onbetaalde facturen.

Uw incassobureau met dekking in Tilburg

Als ondernemer in Tilburg kunt u onverhoopt te maken krijgen met een wanbetaler. Ook als particulier kan dit voorkomen. Het is verstandiger om Houth Advocaat in te schakelen in plaats van een regulier incassobureau uit Tilburg, omdat u daarmee de kans vergroot dat uw onbetaalde factuur op korte termijn wordt geïncasseerd én u daarbij uw klantrelatie behoudt. Houth Advocaat heeft een landelijke dekking en staat onder meer verschillende ondernemers bij uit de regio Tilburg.

De voordelen van Houth Advocaat als uw incassobureau met dekking in Tilburg

In tegenstelling tot een regulier incassobureau betreft iedere zaak maatwerk. U heeft altijd rechtstreeks en persoonlijk contact met uw incasso advocaat. De belangrijkste voordelen van Houth Advocaat als uw incassobureau met dekking in Tilburg zijn:

  • Houth Advocaat is een incassospecialist.
  • Uw zaak wordt voortvarend opgepakt.
  • Hogere slagingskans.
  • Houth Advocaat oefent maximale druk uit op uw debiteur.
  • Bij Houth Advocaat bent u bijna altijd goedkoper uit.

In tegenstelling tot een regulier incassobureau uit Tilburg kan Houth Advocaat conservatoir beslag leggen op het vermogen van uw debiteur, het faillissement aanvragen van uw debiteur en uw debiteur (in kort geding) dagvaarden. Dit gaat altijd in vooraf overleg met u! Voor dergelijke procedures is veelal een advocaat verplicht.

Wilt u uw onbetaalde factuur aan Houth Advocaat ter incasso overdragen? Twijfel niet langer en neem vrijblijvend contact op met Houth Advocaat. U bepaalt of er een harde of zachte aanpak wordt gehanteerd.

Kosten incassobureau Tilburg

Houth Advocaat opereert onder meer in Tilburg en werkt op basis van de “no win, no fee” afspraak. Het betreft een goedkope variant op de “no cure no pay” incasso. Naast het openstaande factuurbedrag worden de volledige rente en kosten verhaald op uw debiteur. Uw debiteur betaalt op deze manier voor de verrichte werkzaamheden. Bij Houth Advocaat zijn er geen verborgen kosten. Betaalt uw debiteur niets, dan betaalt u slechts een bedrag ad € 50,- exclusief btw om de gemaakte kosten te dekken. Het financieel risico is hierdoor gering, terwijl de slagingskans hoog is indien u Houth Advocaat als uw incasso advocaat inschakelt.

Het voorgaande geldt enkel voor zakelijke vorderingen tijdens de buitengerechtelijke incasso. In bepaalde situaties, zoals bij de gerechtelijke incasso, gelden de incassovoorwaarden niet. In de gevallen dat de incassovoorwaarden niet gelden, is het mogelijk om met Houth Advocaat een vaste prijsafspraak te maken voor een concrete opdracht. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent!

No cure no pay advocaat

Bij Houth Advocaat is professionaliteit en kwaliteit vanzelfsprekend. Advocaten zijn namelijk gebonden aan strenge regels en staan onder toezicht staan van de Nederlandse Orde van Advocaten. Het is voor advocaten verboden om op basis van de “no cure no pay” afspraak te werken. Dit verbod waarborgt de onafhankelijkheid van de incasso advocaat.

Houth Advocaat heeft de beschikking over een derdengeldenrekening, waardoor uw geld altijd veilig is.

Incasso overdragen?

Bent u op zoek naar een incassobureau? Is uw onderneming gevestigd in de regio Tilburg of wilt u een onbetaalde factuur incasseren in de regio Tilburg? Neem dan vrijblijvend contact op met Houth Advocaat: uw kwalitatieve en betaalbare incasso advocaat. Ook voor vragen kunt u contact opnemen. Houth Advocaat is een advocatenkantoor uit Uden, heeft een landelijke dekking en staat met name ondernemers bij. U kunt Houth Advocaat bereiken op het nummer 06 42 27 52 67 of via colin@houthadvocaat.nl.